levendunaerdkove5palkozsolt

Megvalósítanák Palkó Zsolt régi álmát

levendunaerdkove5palkozsolt

Megvalósítanák Palkó Zsolt régi álmát

A nemrég elhunyt környezetvédőre szeptember 20-án emlékeznek. A LevenDuna mentén egy pihenőhely őrízné emlékét, amelyhez adományokkal lehet hozzájárulni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Van egy igen szép hely a LevenDuna túraútvonal mentén, ahonnan gyönyörű a kilátás. Fent, a levendulás közelében van ez a pont, egy útelágazásnál. Itt alakítanának ki pihenőhelyet, megvalósítva a nemrég elhunyt Palkó Zsolt, a Polgármesteri Hivatal főtanácsosa, a város zöld biztosa, az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület(ÉrdKöVE) elnöke álmát.

Az ide épített padon pihenhetnének meg azok, akik szívesen gyönyörködnek a tájban, Palkó Zsolt emlékét pedig egy tábla őrizné.

Az kilátópont és emlékhely kialakításához gyűjtést szerveznek. Aki szeretne hozzájárulni az ügyhöz, adományát az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület 16200151-18548389 számú számlájára utalhatja (közlemény: kilátópont).

Az 57. évében elhunyt Palkó Zsolt tiszteletére megemlékezést is szerveznek, szeptember 20-án 18 órára, a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében. Arra kérik a résztvevőket, hogy ne feketében, hanem a Föld színeinek bármelyikében – vagy azok kombinációjában – érkezzenek: kékben, zöldben, fehérben vagy barnában.

Szeretnék, ha a Zsolttal kapcsolatos pozitív emlékek is megelevenednének az összejövetelen.

Mint írják: Ha Zsolttal kapcsolatban van egy kedves emléked, fotód, gondolatod, kérlek, küldd el erre az e-mail címre: atermeszetbaratja@gmail.com

Ezek az üzenetek bekerülnek majd a Palkó Zsolt lányai által összeállított emlékkönyvbe, ami továbbkíséri őket Zsolt megkezdett útján, hogy mindig büszkén tudjanak meríteni édesapjuk sikereiből, emberségéből, földi életéből.

Az e-maileket szeptember 9-éig, hétfőig várják.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email