Bicske-Érdi VSE

Emberhátrányban harcolták ki a továbbjutást

Bicske-Érdi VSE

Emberhátrányban harcolták ki a továbbjutást

Magabiztos győzelemmel búcsúztatta a Magyar Kupából a Nagyatádot az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi VSE a Magyar Kupa 2. fordulójában a Nagyatádi FC ellen, a Mudin Imre Sportcentrumban lépett pályára.

A mérkőzés első találatára 15 percet kellett várni, amikor az Érdi VSE 21 éves támadója juttatta a hazaiak kapujába a labdát. Az érdi vezetés valamelyest a játék képén is változtatott, a Nagyatád pedig még az első félidőben, a 34. percben Fazekas Ádám góljával egyenlített, amely eredmény a szünetig nem változott. Az egyenlítő gólt emberelőnyben szerezték meg a hazaiak, hiszen a 31. percben kiállították az érdiek középpályását, Kertész Bencét.

A második félidő kezdetén az Érdi VSE két cserét is megejtett, Morvai Milán és Juhász Botond Ferenc érkezett frissítésként, az 59. percben pedig Farkas Bálint kapott játéklehetőséget, aki élt is vele, hiszen négy perccel később találatával megszerezte a vezetést az érdieknek(1-2).

Az érdi továbbjutást végül Kárász Krisztián biztosította be a 88. percben, találatával beállította a mérkőzés 3-1-es végeredményét.

„Nem tetszett az első félidei játékunk. Lassan, körülményesen futballoztunk. Ezt még tetézte a kiállítás, ami nagy fegyelmezetlenség volt! A második félidő sokkal jobbra sikerült. Jól szálltak be a cseréink, így emberhátrányban is irányítottuk a mérkőzést. Összeségében megérdemelten jutottunk tovább”

– értékelt a mérkőzést követően Domján Attila vezetőedző.

Az Érdi VSE legközelebb a bajnokság 5. fordulójában az FC Sopron vendégeként lép pályára.

fotó: Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email