Bicske-Érdi VSE

Vereséggel nyitotta a szezont az Érdi VSE

Bicske-Érdi VSE

Vereséggel nyitotta a szezont az Érdi VSE

Az NB III-as futballcsapat Bicskén maradt alul a nyitó fordulóban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Elrajtolt a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 2024/2025-ös idénye. A versenysorozat első játéknapján az Érdi VSE a Bicskei TC otthonába látogatott. Érdekességképpen, az előző évadban a vendégcsapat kilencedik lett a Dél-Nyugati csoportban, míg a Bicske az Észak-Nyugatiban (ebben szerepel idén mindkét klub — a szerk.) az előkelő második pozícióban zárt.

A múlt szezon eredményei alapján a Bicske volt a találkozó esélyese, ugyanakkor egy új idényre vonatkozóan mégsem lehet messzemenő következtetéseket levonni egy véget ért bajnokságból. Ami viszont biztos, hogy az ÉVSE játékoskerete jelentősen átalakult a nyári időszakban, fókuszban a fiatalítással.

A mérkőzés első félidejének legfontosabb momentuma a 17. percben megítélt tizenegyes volt a Bicskének. Sóron Tibor lövését azonban Tóth Gábor kapus bravúrral védte. Gól a folytatásban sem esett, 0-0-val cseréltek térfelet a csapatok.

A második félidőben megtört a gólcsend, ugyanakkor ez a házigazdáknak jelentett jó hírt, az Érdnek kevésbé. Előbb a 71. percben Molnár Sándor, majd a 78-ban a csereként beállt Varga Bence egyaránt fejjel volt eredményes. A 2-0-s bicskei előnyből nem tudott faragni Domján Attila vezetőedző csapata, így alulmaradt az 1. fordulóban és nem gyűjtött bajnoki pontot a Fejér vármegyei településen.

„Úgy érzem, hogy az első félidő teljesen kiegyenlített volt. A hazai csapat egy olyan büntetőt kapott, ami még mezőnyben se fault. Ezt bravúrral védte kapusunk, és utána a miénk volt a félidő legnagyobb helyzete. A második félidő a hazai csapaté volt. Azt kell mondanom, hogy összességében megérdemelten nyertek”

— értékelt az Érdi VSE honlapjának Domján Attila.

Férfi labdarúgó NB III, Észak-Nyugati csoport, 1. forduló
Bicskei TC — Érdi VSE 2-0 (0-0)
Gólok: Molnár 71., Varga 78.

Az Érdi VSE a 2. fordulóban hazai pályán szerepel, méghozzá augusztus 7-én 17 óra 30 perces kezdéssel a Dorogi FC ellen.

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Sok olvasónk felháborodott, amikor a „harci kutya” kifejezést használtuk, ezért szakértőket kérdeztünk, vajon jogos-e

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email