baleset_szovo

Durva baleset történt a Szövő utcában – videó

baleset_szovo

Durva baleset történt a Szövő utcában – videó

Három autó volt érintett a szerencsétlenségben, többen is megsérültek a Lakatos utcai kereszteződésben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csúnya baleset történt június 12-én, szerdán 17 óra körül a Szövő utcában. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense az eset körülményeivel kapcsolatban elmondta, hogy az egyik autó, amelyet egy 37 éves sofőr vezetett,  a Szövő utcáról balra bekanyarodott a Lakatos utcába. Kanyarodás közben összeütközött egy másik gépjárművel. Közülük senki nem sérült meg, viszont érkezett egy harmadik autó is, amelynek az utasai viszont már nem voltak ilyen szerencsések.

Ezt a gépjárművet egy 20 éves érdi férfi vezette, aki komolyabban megsérült, bokatörést szenvedett. Az autóban ült még két 15 és egy 16 éves utas, ők könnyebb sérültek meg –  árulta el Váraljai Anita.

A helyszínre két mentőautó is érkezett, valamint az érdi tűzoltók is a kivonultak, akik két személyautót áramtalanítottak. A helyszínelés idejére teljesen lezárták a Szövő utca érintett szakaszát, a forgalmat pedig a környező utcákba terelték.

A helyszínen készítettünk egy videót is, alább mutatjuk:

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Érd MJV Polgármesteri Hivatala Adóigazgatási Főosztály pályázatot hirdet Közszolgálati jogviszony (Kttv.) keretében adóügyi ügyintéző

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email