U10 technikai csapat

Lenyűgöző eredményt értek el az érdi szinkronúszók Budapesten

U10 technikai csapat

Lenyűgöző eredményt értek el az érdi szinkronúszók Budapesten

A fővárosi Duna Arénában rendezett Delfin Kupán egyéniben és csapatban is sikerült győzni az érdi gyermekeknek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hazánk legimpozánsabb uszodájában, a fővárosi Duna Arénában randevúztak május 17-19. között az ország legügyesebb szinkronúszói. A szezonzárónak is nevezhető bajnokságon az Aquatic Szinkronúszó Sportegyesület utánpótlás korosztályú növendékei nagyszerűen teljesítettek, ugyanis valamennyi versenyszámban, amelyben elindultak, az első háromban végeztek.

Aranyérmes lett Miklós Emma az U8-as kötelező kategóriában, továbbá az U10-es technikai csapat szintén végső győztesként fejezte be a Delfin Kupát. A két elsőség mellett négy ezüst- és két bronzérmet is összehoztak az érdi szinkronúszók.

Dobogón az U12 technikai csapat

U8 kötelező kategória: 
Miklós Emma Lujza 1. hely
Pataki Szofi 2. hely

U15 kötelező kategória: 
Pataki Emma 2. hely

Kűr eredmények: 
U10 technikai csapat 1. hely (tagjai: Miklós Emma Luzja, Géczy Georgina, Bischof Gréta, Szabó Zsófia, Óvári Norina, Dusnoki Lia)

U12 technikai páros 2. hely (Rottenberger Zita, Harmos Léna)

U12 technikai csapat 3. hely (tagjai: Harmos Léna, Rottenberger Zita, Szaniszló Maja, Govnik Dalma, Mikó Kriszta, Erdős Dorna, Galambosi Hanna, Takács Hanga, Házkötő Olívia

Utánpótlás csapat 2. hely (tagjai: Fekete Szonja, Dávid Lilien, Bosznai Luca, Steiner Csenge, Kusz Viktória, Krammer Szidónia, Hegymegi-Barakonyi Adél, Gigacz Anna)

Utánpótlás kombinációs kűr 3. hely (tagjai: Fekete Szonja, Pataki Emma, Varga Zorka, Krammer Szidónia, Kusz Viktória, Steiner Csenge, Hegymegi-Barakonyi Adél, Karádi Hedvig, Molnár Lucca)

Az Aquatic utánpótlás csapata

„Idén az utánpótlás korosztállyal vettünk részt a versenyen. A szezon végére nagyon felkészült egységekkel tudtunk rajthoz állni. Az egész éves munkánk gyümölcse beérett a versenyen. Jó volt látni, hogy a fiatalabb lányok is mostanra hatalmas versenyrutinra tettek szert és nagyon profin helytálltak. Minden versenyszámban, ahol képviseltük az egyesületet, dobogós eredményeket tudtunk elérni, így egy nagyon sikeres tornával zártuk a szezont”

— értékelt az Érd Médiacentrumnak Balog-Kalamár Szandra, az Aquatic Szinkronúszó SE edzője.

A versenyszezon egyes sportolóknak még nem ért véget, ugyanis 2024. június 28-30. között tartják a XIII. Hungarian Open-t, szintén a Duna Arénában. Azok a lányok pedig, akik nem vesznek részt ezen a nyílt bajnokságon, már a következő versenyszezonra fókuszálva folytatják a munkát az edzéseken.

Fotók: Aquatic Szinkronúszó SE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email