alx_91

Kétezren tomboltak pénteken a Múzeum Kertben

alx_91

Kétezren tomboltak pénteken a Múzeum Kertben

Szombaton sem maradhat el a pörgés: nemzetközi sztárvendég, a Boney M. érkezik az Érdi Piknikre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hatalmas buli kerekedett pénteken a Földrajzi Múzeum kertjében: az Érdi Piknik Hippi Edition nyitónapján olyan sztárvendégek szórakoztatták a közönséget, mint az AK 26 két géppuskanyelvű reppere, Hiro és Giajjeno, majd a népszerű DJ, Bárány Attila – de profi előadásával kitett magáért a Rise Stúdió tánccsapata is.

Aki lemaradt a programról, rövid videót láthat róla Facebook-oldalunkon, de a szombati nap is tartogathat számára meglepetéseket. Az Érdi Piknik szervezői ezúttal az idősebbekre is gondoltak: a második nap sztárvendége a Boney M. vezető énekese, Sheyla Bonnick lesz, aki a világhírű együttes slágereit hozza el a Múzeum Kertbe. Többek között erről beszélt az Érd Most-nak Vermes Zoltán, a fesztivált szervező Szepes Gyula Művelődési Központ megbízott igazgatója.

A galériára kattintva munkatársunk, Balogh Alex képeit láthatja a 2024-es Érdi Piknik első napjáról:

„Tegnap közel kétezer ember járt a kertben, a műsorszámokat igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy a 16-18 és a 25-30-as korosztályt is elérjük. Ez egy nagyon nehezen megszólítható csoport, mégis sikerült őket elérnünk” – összegzett elégedetten Vermes. A Boney M. már nem feltétlenül nekik szól, de a jól ismert név várhatóan sokakat elcsábít majd. Ráadásul, ez lesz az első alkalom, amikor az Érdi Pikniken egy nemzetközi együttes is fellép – tudtuk meg a művelődési ház igazgatójától.

Aki a 80-as évek helyet inkább a 90-esek hangulatára vágyik, annak sem kell csüggednie. A Boney M után a Soho Party egykori énekesnője, Betty Love mutatja meg, hogy az éjjel soha nem érhet véget. Este tizenegytől pedig Peat Jr és DJ-k repítenek bennünket vissza a kétezres évekbe retro slágerválogatásukkal.

Fotók: Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email