rendorseg_DomonkosBalint

Gyerekeket raboltak ki az érdi városligetben

rendorseg_DomonkosBalint

Gyerekeket raboltak ki az érdi városligetben

Több eset is történt, az elkövetőket pedig rövid időn belül elfogták, azonban további sértetteket is keres a rendőrség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kerékpárjukat támasztva bandázott két fiú az érdi szabadidőparkban április 3-án délután, amikor többen odaléptek hozzájuk, hogy egy pár perccel korábban történt – általuk sérelmezett – közlekedési affért számon kérjenek rajtuk – írja felhívásában a rendőrség.

A társaság egyik tagja agresszívan követelte a fiúktól, hogy adják át értékeiket, térdeljenek le a földre és kérjenek bocsánatot, ellenkező esetben megveri őket, így a sértettek engedelmeskedtek.

Az érdi nyomozók rablás miatt indítottak büntetőeljárást, két nap alatt beazonosították a társaság tagjait, – köztük a fiatalkorú rablót is -, akit azóta a bíróság letartóztatott.

A rendőrség információi szerint az elkövető egy héttel korábban az érdligeti játszótéren, egy ez idáig ismeretlen fiúba is belekötött, akitől a cipőjét akarta elvenni. A rémült fiatal végül nem a cipőjét, hanem a pénzét adta át a támadónak.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy amennyiben a sértett magára ismer, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan bárki érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon a Felső utca 4. szám alatt, illetve telefonon a következő elérhetőségek valamelyikén:

  • a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjánál 06-1-236-2898-as telefonszámon
  • a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöldszámán,
  • vagy a 112 segélyhívón.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email