paks_erd_24_03_31

Két vereség után egy döntetlen

paks_erd_24_03_31

Két vereség után egy döntetlen

Idegenben játszott 0-0-át az Érdi VSE a Paks második csapata ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Utoljára a 19. fordulóban a Gárdony ellen tudott győzni az Érd felnőtt férfi labdarúgó csapata, azóta viszont két vereséget is elszenvedett az Érdi VSE. A Dunaföldvár elleni kiütés után az előző fordulóban a Nagykanizsától kaptak ki az érdi focisták.

Ezúttal a Paks II volt az ellenfél, akik a meccs előtt 28 ponttal a hetedik helyen álltak a bajnokságban, míg az Érd hat ponttal és három pozícióval lemaradva várta az összecsapást.

A klub honlapjának beszámolója alapján mindkét oldalon adódtak helyzetek, de végül gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó. Ami – figyelembe véve azt is, hogy az érdiek játékosát, Morvai Milánt nem sokkal a vége előtt kiállították – kifejezetten jó eredménynek mondható. Igaz, a csapat így is egy helyet hátrébb csúszva, a tizenegyedik helyről várja a folytatást.

„Szinte ugyanazt tudom mondani mint múlt héten. A védekezésünk rendben volt, a kapott gól nélküli meccs mindenképpen pozitív. A támadó játékunk sajnos még nem elég hatékony, a második félidőben volt egy időszak, amikor tudtunk helyzeteket kialakítani, de ezekben nem hoztunk jó döntést. Remélem jövő héten már a támadó játékunk is javulni fog és ez gólokban is megmutatkozik”

-fogalmazott a meccs után Ebedli Zoltán vezetőedző.

NB III. Dél-Nyugati csoport 22. forduló
Paksi FC II. – Érdi VSE 0-0 (0-0)
Kiállítva: Morvai (86.)

Az Érd legközelebb hazai pályán játszik, április 7-én 16 órától a kieső helyen álló Szekszárd gárdáját fogadja a Novák Ferenc Érdi Sportközpontban.

Fotó: Facebook/Paksi FC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email