lampa_autopalya_freepik

Sávzárás lesz április 3-án és 4-én éjjel az M0-son

lampa_autopalya_freepik

Sávzárás lesz április 3-án és 4-én éjjel az M0-son

A forgalomkorlátozás az autóút Nagytétény és Diósd közti szakaszát érinti az előttünk álló két éjszakán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2024. április 3-án és 4-én, azaz szerdán és csütörtök este 20 és reggel 5 óra között sávzárás lesz érvényben az M0-s autóúton a 8-as és a 14-es kilométer szelvények, vagyis Nagytétény és Diósd között – tájékoztat az Útinform.

Amíg április 3-án, szerdán még csak az autóútnak az M5-ös autópálya felől az M1-es autópálya irányába tartó oldalán dolgoznak a szakemberek, addig másnap már mindkét irányban lezárnak sávokat.

Ennek következményeként ma este még két sávon, de csütörtökön már csak egy-egy sávon haladhatnak az autósok.

Mint a közlemény írja, a megnevezett időszak alatt a gyorsforgalmi út felett található portálokon dolgoznak majd a szakemberek, akik előjelző táblákon és változtatható jelzésképű digitális táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét a korlátozásokra.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy a munkaterületek térségében 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. Illetve, hogy a közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinform oldalán, ahogy a különféle navigációs, közösségi autós alkalmazások is hasznosak lehetnek, jegyzik meg.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email