idojaras_nap_elorejelzes

Húsvétkor berobban a nyár

idojaras_nap_elorejelzes

Húsvétkor berobban a nyár

Az előttünk álló hosszú hétvégén olyan időjárás lesz, amelyre már régóta vártunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csütörtökön a front csapadékzónája kora délelőtt kelet, északkelet felé távozik – írja az Időkép. A naposabb délelőttöt követően délután nyugat, délnyugat felől ismét több felhő érkezik fölénk, és elszórtan eső, zápor, néhol zivatar kialakulhat. Országszerte erős, viharos lesz a délnyugati szél.

A csúcshőmérséklet 15 és 21 fok között alakul. Csütörtök este, éjjel egy újabb hidegfront hozhat záporokat, zivatarokat.

Nagypénteken napos, gomolyos időre készülhetünk, délután délnyugat felől a fátyolfelhőzet is megnövekedhet. Számottevő csapadék napközben nem várható, legfeljebb északon alakulhat ki egy-egy gyenge zápor.

Továbbra is többfelé erős, nyugaton, északnyugaton viharos déli, délnyugati szél fog fújni. Délután már 18-24 fokos maximumokra van kilátás.

Nyárias időjárással érkezik a húsvét

Szombatra túlnyomóan napos, száraz idő körvonalazódik, inkább csak fátyolfelhők lehetnek az égen. Élénk, nyugaton, északnyugaton erős délies szélre, délután már-már kora nyárias, 22 és 27 fok közötti hőmérsékletekre készülhetünk.

Húsvétvasárnap marad a meleg, kora nyárias, ám többfelé szeles idő. Változóan felhős lesz az ég, az ország nagy részén több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A csúcshőmérséklet 21 és 27 fok között alakul, melegebb keleten lesz.

Húsvéthétfőn kitart még a meleg, kora nyári idő, ám délután nyugat felől záporokkal, zivatarokkal hidegfront érkezhet.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

A V.É.D. (Városunk Érdekében Dolgozunk Egyesület) színeiben indul a képviselői székért, ám függetlenként mérkőzik

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email