LED_csomagolas_izzo

Már csomagolják a LED-izzókat

LED_csomagolas_izzo

Már csomagolják a LED-izzókat

A tizenötezernél is több LED-izzót 1100 igénylő között osztják szét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A LED-eket majd azok vehetik át, akik tavaly november 30-ig sikeresen regisztráltak a második LED-csereprogramban. A LED-izzókat tartalmazó csomagokat az egyéni igénylések alapján az Érd Arénában állítják össze.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az új, energiatakarékos izzókat április 2-a és április 12-e között vehetik át az érintettek.

FRISS INFORMÁCIÓK:

Azok az igénylők, akik a napokban e-mailt kaptak a városházától a LED-osztás időpontjairól, kérjük, olvassák el az alábbiakat, ugyanis három időpont TÉVESEN lett feltüntetve. A többi időpontban változatlan az órarend, mindenkit várnak a névre szóló csomagjáért.

Az alábbi időpontokban lesz változás az előző levélben kiküldöttekhez képest a Polgárok Házában (2030 Érd, Alsó utca 3., bejárat a Főtér felől):

Első hét: április 5., péntek 10-13 és 17-20 óra között (rendezvény miatt a Polgárok Házában csak DÉLUTÁN lesz osztás)

Második hét: április 12., péntek 10-13 és 17-20 óra között (rendezvény miatt a Polgárok Házában csak DÉLUTÁN lesz osztás)

Továbbá: április 13-án, szombaton: 10-től 16 óráig HELYETTE: 8-tól 10:30 óráig (rendezvény miatt a Polgárok Házában csak DÉLELŐTT lesz osztás)

A szervezők kérik, hogy az érkezők hozzák magukkal a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat. Amennyiben valakit megkérnek a LED-ek átvételére, írjanak az átvevő számára egy meghatalmazást, hiszen a csomagok névre szólóak. 

A régi izzókat nem szükséges elhozniuk. Esetenként előfordulhat, hogy nem pontosan azt a Watt-számú égőt találják majd a csomagban, mint amilyet igényeltek, de a teljesítményben, azaz fényerőben (Lumen) nem lesz különbség. Olyan Lumen-számú égőket biztosítanak az akció keretében, amelyek teljes mértékben megfelelnek az eredetileg igényelt izzók teljesítményének.

A LED-osztást immár másodszorra rendezik meg Érden. Az utóbbi, őszi akcióban azok vehettek részt, akik az elsőre valamilyen oknál fogva nem jelentkeztek. Azoknak, akiknek gondot okozott a regisztráció, az e célra létrehozott ügyfélszolgálaton segítettek, így sok idős embert is sikerült bevonni e zöld programba.

László Ferenc, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője elmondta, hogy több mint tizenötezer darab LED-izzó érkezett, mintegy húszmillió forint értékben. Ezeket 1100 igénylő között osztják majd szét.

„A LED-ek raklapra csomagolva érkeztek. Az önkormányzat munkatársai elkezdik a személyre szóló csomagok összeállítását, hiszen a programban résztvevők különféle foglalatú, teljesítményű izzókat igényeltek. Ez nem kis munka lesz, az összeválogatás mintegy másfél hétig tart majd”

– mondta László Ferenc, aki elárulta azt is: a programban résztvevő partnernek minden igényt sikerült kielégítenie.

A LED-izzókat két helyszínen osztják majd ki, a Polgárok Házában és a Parkvárosi Közösségi Házban. Hogy ki hol veheti majd át a csomagját, arról e-mailben kap értestést az önkormányzattól a napokban. Akik nem használják az elektronikus levelezésüket, illetve az ügyfélszolgálaton keresztül regisztráltak, figyeljék a város közösségi oldalát, valamint az ÉrdMost és az Érdi Újság híradásait, mivel ezeken a felületeken minden fontos információt megtalálnak majd.

fotó: ÉrdMost / Czere Bálint

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email