felhos_napos_borus_ido

Egészen estig kegyes lesz hozzánk az időjárás

felhos_napos_borus_ido

Egészen estig kegyes lesz hozzánk az időjárás

Napközben felhős és napos időszakok váltják egymást, estére azonban esőt is jósolnak a meteorológusok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szerdán változó vastagságú és mennyiségű felhőzet várható több-kevesebb napsütéssel, majd estétől délnyugat felől beborul az ég – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Délutánig csak néhol fordulhat elő kis mennyiségű csapadék, majd a Dunántúlon egyre többfelé várható eső, zápor, délnyugaton néhol zivatar is kialakulhat.

A délkeleti, déli szél napközben többfelé megerősödik. A hőmérséklet délután 15 és 23, késő este 11, 17 fok között alakul.

Országos előrejelzés szerda estétől csütörtök reggelig

Hidegfront vonul át az országon. Fokozatosan keleten is erősen megnövekszik a felhőzet, eközben a Dunántúlon az éjszaka második felében kiderül az ég. A csapadék súlypontja is nyugatról kelet felé helyeződik át. Többfelé lehet számítani esőre, záporra, néhol zivatar is kialakulhat. A déli, délkeleti szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 12 fok között alakul.

Orvosmeteorológia

Szerdán napközben meleg fronthatással számolhatnak az arra érzékenyek. Ez fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. Hamarabb elfáradhat, kifáradhat a szervezet, így a teljesítőképességben is csökkenés tapasztalható.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email