kalvinterepitkezesAK

Zöldebb és rendezettebb lesz a Kálvin tér forgalmas szeglete

kalvinterepitkezesAK

Zöldebb és rendezettebb lesz a Kálvin tér forgalmas szeglete

Aki gyalogosan közlekedik, annak a Budai úton való átkelésnél érdemes számolnia az építkezéssel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Aki mostanában a régi buszpályaudvarnál kívánt átkelni a zebrán, illetve arra autózott, bizonyára látta, hogy nagy munkálatokat végeznek a tér gyalogosok által használt szegletén.

Jó hír, hogy teljesen megújul ez a terület: nemcsak új burkolatot és szegélykövet kap, hanem a növényzetet is újratelepítik – tudtuk meg Grabovszki Ildikótól, az Érdi Városgazda üzemeltetési ágazatvezetőjétől.

„A munkálatokat hétfőn kezdtük. Először eltávolítottuk a régi növényzetet, majd felszedtük a töredezett aszfaltot és megkezdtük a talajcserét. A beton helyére ugyanolyan térkő kerül, mint ami a buszmegálló környékén futó járdát borítja. A terecskét parkosítjuk, és hulladékgyűjtőket is elhelyezünk”

–  avatott be a részletekbe az ágazatvezető.

Hogy mikorra készül el a Kálvin tér e szakasza, az nagyban függ az időjárástól. „Nagy közforgalmú területről van szó, ehhez mérten kiemelt gyorsasággal szeretnénk befejezni ezt a beruházást” – zárta szavait Grabovszki Ildikó.

Fotó: Ádám Katalin

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email