240210-delta-nb2

Bravúr kellett volna a Delta Tigrisek pontszerzéséhez

240210-delta-nb2

Bravúr kellett volna a Delta Tigrisek pontszerzéséhez

Nem jött össze az idegenbeli érdi bravúr a női röplabda NB II-ben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

3:0-ra alulmaradt a Delta Röplabda SE Balatonfüreden, a Szent Benedek Röplabda Akadémia II. otthonában, a női röplabda NB II nyugat alsóház szombati játéknapján.

A pályaválsztó az Extraligában szereplő és többszörös bronzérmes Szent Benedek Röplabda Akadémia „csikócsapata“, tele tehetséges és kiváló alapokkal rendelkező fiatal röplabdázóval. Persze tehetséges fiatalokból a Delta Tigrisek oldalán sem volt hiány, ezt is mutatják jellemzően a korosztályos magyar válogatott edzőtáborok, ahova rendre meghívják az érdi játékosokat is. Ennek ellenére az SZBRA volt az egyértelmű esélyese az aktuális fordulónak, ami az első játszma 25-19-es, a második és harmadik 25-21-es megnyerésével teljesült is.

A második két játékrész ugyanakkor viszonylag szoros volt, és ha az összpontosítás maximálisan jól alakult volna vendég oldalán, akár a szettrablás is megvalósulhatott volna.

„A vereség ellenére elégedett vagyok a lányokkal. Sajnos a 20 pont fölötti játékban a buta hibák megbosszulták magukat“

– nyilatkozta Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző.

Női röplabda NB II nyugat alsóház, 2. forduló
SZBRA II. — Delta RSE Érd 3:0 (19, 21, 21)
Delta: Szokolai, Kiss D., Bódi, Kiss B., Bakos, Ürögi. Csere: Katona (liberó), Riedl, Méhn. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Két forduló után a Deltza RSE Érd egy-egy győzelemmel és vereséggel a tabella negyedik helyén áll. Legközelebb március 2-án, a Röpisulit fogadják a Delta Tigrisek az érdi Bolyai iskolában, 18 órai kezdéssel.

Fotó: Delta RSE archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email