fejfajas_idojaras

Jó idő lesz, de ennek nem mindenki fog örülni

fejfajas_idojaras

Jó idő lesz, de ennek nem mindenki fog örülni

Egy melegfront söpör végig az országon, így az erre érzékenyeknek nem lesz kellemes napjuk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jobbára közepesen vagy erősen felhős égbolt mellett az ország nagy részén több órára kisüt a nap, a legtöbb napsütés a keleti tájakon valószínű – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Inkább csak a Dunántúlon fordulhat elő néhol kisebb eső, másutt érdemi csapadék nem valószínű. Gyenge lesz a légáramlás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 9 és 14 fok között várható. Késő este többnyire 0 és +9 fok közötti értékeket mérhetnek, a Dunántúlon valószínű az enyhébb idő.

Országos előrejelzés csütörtök estétől péntek reggelig

Fokozatosan vékonyodik, szakadozik, majd csökken is a felhőzet – hajnalban már az ország nagyobb részén derült vagy gyengén felhős idő valószínű csapadék nélkül. Helyenként párásság, köd képződhet. Gyenge vagy mérsékelt légmozgás várható.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon és a Duna vonalában jobbára 1 és 5, attól keletre döntően -4 és +1 fok között alakul, a fagyra érzékeny helyeken lehet a leghidegebb.

Orvosmeteorológia

Meleg fronthatásra számíthatunk. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet, nehézkessé válhat a koncentrálás, lassulhat a reakcióidőnk.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email