20240205_181609

Több sérültje is van a Sóskúti úti balesetnek

20240205_181609

Több sérültje is van a Sóskúti úti balesetnek

Két gépkocsi ütközött össze, három mentőautó sietett a karambol helyszínére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn este fél 6 körül hatalmas csattanás zavarta meg a lakókat a Sóskúti út és a Selmeci utca kereszteződésénél, ugyanis két autó hatalmas erővel csapódott egymásnak. Rengeteg környékbeli gyűlt össze az utcán, lehetett látni, hogy komoly a baj.

A két autóban összesen négyen utaztak. A szemtanúk szerint az ütközés után egy férfi a földön feküdt, amikor kiérkeztek a mentők. A helyszínen egy szabadnapos mentős kezdte ellátni a sérültet, végül három mentőautó vett részt az elsősegélynyújtásban, hiszen összesen hárman is megsérültek a balesetben.

Az érdi tűzoltók is a helyszínre siettek, a műszaki mentést azonnal megkezdték – ezt már a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője mondta az ÉrdMostnak.

Csámpai Attila kiemelte, hogy az autók forgalmi akadályt okoztak, a tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a gépjárműveket majd biztosították a helyszínt. A mentés ideje alatt a rendőrség biztosította a területet, a forgalom félpályán haladt azt érintett útszakaszon.

Frissítés!

A baleset részleteiről az ÉrdMostot a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta. Szabóné Berki Bianka elmondta, hogy egy 18 éves érdi férfi haladt Opel típusú személygépkocsijával a Gépész utcában miközben a Sóskúti út felé közlekedett. A kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a másik járműnek, amit egy 49 éves érdi nő vezetett.

A szóvivő hozzátette, hogy az elsődleges adatok szerint a baleset okozója az úttest bal oldalán egy közvilágítási oszlopnak ütközött, a hátsó ülésen helyet foglaló férfi pedig kiesett a járműből. Az Opel vezetője mellett ült egy 15 éves lány, aki szintén megsérült, továbbá a másik gépjárműben is egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email