240122-budaskate-szinkronkorcsolya

Mindent beleadtak az érdi korisok, meg is lett az eredménye

240122-budaskate-szinkronkorcsolya

Mindent beleadtak az érdi korisok, meg is lett az eredménye

A BudaSkate SE több érdi érdekeltségű csapata is jégre lépett a nemzetközi Budapest Cup-on, amely a magyar országos bajnokság része is volt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A BudaSkate legjobb eredményeit az ob kapcsán érték el a szinkronkorisok, hiszen másodikak lettek az adult és a novice kategóriákban indult egységek. Ugyanitt a juvenile és a mixed age kategóriák egyaránt ötödik helyezésekkel zárultak.

A budapesti Vasas Jégcentrumban rendezett Budapest Cup-on tizenhárom ország hatvankét csapata versenyzett a három nap leforgása alatt. Ami pedig az eredményeket illeti, negyedik lett az adult, ötödik a basic novice, hetedik a juvenile és kilencedik a mixed age versenyszámban érintett BudaSkate-csapat.

„Az első nap versenyzett a BudaSkate SE adult csapata, amely jó előadással szép pontokat kapott. A verseny megnyitóján is egyesületünk korcsolyázói léptek pályára és egy zászlós koreográfiával mutatták be a résztvevő nemzetek lobogóit. A második napon a basic novice csapatunk korcsolyázott a Top Gun zenéjére, jó előadással, de pár hiba sajnos becsúszott, így nem sikerült megdönteni az eddigi legjobb pontszámunkat. A zárónapon a mixed age és juvenile kategóriákban mindkét csapat szépen versenyzett, jó pontokat kapott. Azonban a nap végére elfáradtunk, kikorcsolyáztuk, amit lehetett. Kis pihenés után továbbcsiszolgatjuk versenykoreográfiáinkat.”

— nyilatkozta honlapunknak Tóth Márta, a BudaSkate SE vezetőedzője.

Most szombaton 16 és 20 óra között a budapesti Városligeti Műjégpályán lépnek fel a BudaSkate SE sportolói. Majd február végén a németországi Drezdában, egy újabb nemzetközi versenyen húznak korcsolyát.

Fotók: BudaSkate SE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email