adventi_koszoru_keszites

Kreatív ünnepvárás az Érdi Galériában

adventi_koszoru_keszites

Kreatív ünnepvárás az Érdi Galériában

Még lehet regisztrálni a vasárnapi adventi koszorúkészítésre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy beköszönt az adventi időszak, a Szepes Gyula Művelődési Központ izgalmas és kreatív ünnepi programokkal várja a város lakóit és a környékbelieket. Az intézmény advent első vasárnapján szívet melengető adventi koszorúkészítésre invitálja az érdeklődőket. Az esemény az egész család számára kiváló alkalmat kínál, hogy együtt készüljenek fel az ünnepi időszakra.

December 3-án, vasárnap 14 órától az Érdi Galéria ad otthont az izgalmas programnak. Az adventi koszorúkészítés nem csupán egy kreatív tevékenység, hanem kiváló lehetőség arra is, hogy közösségben ünnepi hangulatot teremtsünk.

A szervezők minden szükséges eszközt biztosítanak a résztvevőknek, mindössze jókedvre és egy kis alkotási vágyra van szükség.  A program során az Iharos Népművészeti Egyesület alkotói segítenek majd a résztvevőknek létrehozni saját adventi koszorújukat.

Fontos, hogy a programra regisztrálni kell, amelyre még van lehetőség, hiszen vannak még szabad helyek. A regisztrációs igényt a kanizsai.eszter@szepesmk.hu e-mail címre kell eljuttatni.

Kézműves programra advent második és harmadik vasárnapján is lehet számítani. December 10-én csuhé és gyékény felhasználásával készíthetők ünnepi díszek, december 17-én pedig szaloncukor készítésre várják az érdeklődőket.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email