zold_klub_erdkove

Lehet-e tiszta környezet ott, ahol nincsenek kukák?

zold_klub_erdkove

Lehet-e tiszta környezet ott, ahol nincsenek kukák?

Ez lesz a legfőbb kérdés az Érdi Zöld Klub november 14-ei eseményén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület a közelmúltban indította útjára az Érdi Zöld Klub nevű programját, amelyre mindazokat várják, akik szeretnének beszélgetni, együtt gondolkodni, vagy akár cselekedni is a városunkat érintő „zöld” ügyekben.

A klub második összejövetele november 14-én lesz az Érdi Galériában, ami a „Kukák a parkokban? Ne hagyj nyomot! – A fenntartható kirándulásról” címmel csábítja az érdeklődőket.

A város zöldterületei nagyon fontos helyszínei a pihenésnek, feltöltődésnek, kikapcsolódásnak, ugyanakkor a parkok, séta és túraútvonalak rendben tartása egy állandó és komoly kérdés – olvashatjuk az esemény beharangozójában.

Az Érdi Zöld Klub első összejövetele november 7-én az Érdi Galériában

Mint írják, az ÉRDKöVE tagjai például az érdi Klímapark esetében tapasztalták meg, hogy amíg az egyesület tagjai nagy örömmel fejlesztik és csinosítgatják a parkot, addig az oda látogatók egy része szemetet hagy maga után.

Valószínűleg innen is jött az ötlet, hogy érdemes lenne párbeszédet folytatni a közös zöld területek hulladék mentesítéséről, vagyis működhet-e egy park kukák nélkül, létrehozható-e a hulladékmentes közösségi tér?

Az esemény 16 órától egy kötetlen beszélgetéssel indul, majd 17 órától vezetett műhelybeszélgetéssel folytatódik.

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket az erdikornyezetvedok@gmail.com e-mail címen várják.

A klub további programjait IDE KATTINTVA találják.

Fotó: Facebook/ÉRDKöVE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email