esernyo_eso_no

A következő napok hasznos kelléke lesz az esernyő

esernyo_eso_no

A következő napok hasznos kelléke lesz az esernyő

Szeles, esős, barátságtalan őszi idő várható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mindenhol megvastagszik a felhőzet és erősen felhős vagy borult lesz az ég. A csapadékzóna kelet, északkelet felé haladva sokfelé okoz esőt, záport – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

A déli szél több helyen élénk lesz, a magasabban fekvő helyeken és délkeleten erős széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul, a legmelegebb a keleti, délkeleti határnál lesz. Késő estére 5 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Hétvégén éjszaka akár fagyhat is

Szombaton eleinte erősen felhős vagy borult időre lehet számítani, majd délután délnyugat felől csökken a felhőzet. Több helyen számíthatunk esőre, záporra, délnyugaton egy-egy zivatar sem kizárt. Az északnyugati szelet élénk, a Győr-Szeged sáv mentén erős lökések kísérhetik. A kora délutáni órákban 6 és 12 fokot mérhetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul.

Vasárnap  felhős, csapadékos idő várható, főleg délnyugaton hajnalra köd is képződhet. A nyugati, északnyugati szél helyenként megerősödhet. A minimum-hőmérséklet -3 és +5, a maximum 6 és 12 fok között alakul.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email