osz_nap_levelek

Napos arcát mutatja a november

osz_nap_levelek

Napos arcát mutatja a november

A szikrázó napsütés mellett erősen szeles, száraz időjárásra számíthatunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szerdán nyugat felől csökken a felhőzet, az ország nagy részén már napos időre van kilátás kevés felhővel – írja legfrissebb előrjelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A nap első felében északon több helyen, másutt helyenként alakulhat ki eső, zápor, egy-egy zivatar.

Északkeleten maradhatnak tartósabban felhős körzetek, ott még napközben is előfordulhat néhol csapadék. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon és a főváros térségében megerősödik. Délután délnyugatira fordul a légmozgás, és mérséklődik. A hőmérséklet délután 9 és 14, késő este 1, 8 fok között alakul.

Szerda estétől csütörtök reggelig

Többnyire derült, párás, foltokban ködös idő várható. Számottevő csapadék nem valószínű. A többnyire gyenge vagy mérsékelt déli, délnyugati szél a hajnali óráktól a Kisalföldön és az Alpokalján időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +4 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

 

Orvosmeteorológia

Hideg fronthatással számolhatnak az arra érzékenyek. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet. A reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet. A szervezet görcskészsége hidegfront érkezésekor erősödik.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email