m7_autopalya

Hatalmas torlódások lehetnek az M7-es budaörsi szakaszán

m7_autopalya

Hatalmas torlódások lehetnek az M7-es budaörsi szakaszán

A Balaton felé vezető oldalon burkolatjavítási munkálatokat végeznek a szakemberek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Burkolatjavítási munkálatok miatt 2023. november 8-9-én, szerdán és csütörtökön a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei sávzárást építenek ki az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán a 11-es és 12-es kilométerszelvények között. A Sport utcai csomópont után a bevásárlóközpontok környezetében zajló munkavégzésre előjelzéseken, változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

November 8-án, szerdán reggel 7 órától várhatóan az esti órákig a két belső sávot zárják le, sávelhúzással a két külső sáv lesz használható a forgalom számára. A komplex terelés kiépítésének időszakában, különösen reggel 7 és 9 óra között, de azt követően is jelentős torlódásra kell számítani. November 9-én, csütörtökön reggel 7 órától, várhatóan az esti órákig a két külső sávot zárják le, ezalatt a forgalom a két belső sávon haladhat. A térségben 60 km/h-s sebességkorlátozásra és jelentős menetidőnövekedésre számíthatnak a közlekedők.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni az optimális útvonal megtervezésének érdekében.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email