2

Tűzcsapot döntött ki egy autó Érden

2

Tűzcsapot döntött ki egy autó Érden

Hétfőn este a Kossuth Lajos utcában történt a baleset.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfő este a Kossuth Lajos és a Mátyás király utca kereszteződésénél lakók hatalmas durranásra lettek figyelmesek. Sokan az utcára szaladtak és látták, hogy a sarkon álló tűzcsapot egy Skoda típusú személygépkocsi kidöntötte. A feltörő vízsugár több méter magasra jutott, veszélyeztetve az elektromos vezékeket.

Mintha szökőkút lett volna az utcák találkozásánál

A helyiek azonnal segítséget hívtak, az érdi tűzoltók és a rendőrség is hamar a helyszínre érkezett. A katasztrófavédelem munkatársai áramtalanították az autót, majd a vízmű dolgozói a vizet elzárták.

Az a bizonyos tűzcsap…

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. vezetőjétől megtudtuk, hogy két órán keresztül folyt a víz a csapból, azonban a környéken folyamatos volt a vízellátás, mindössze nyomáscsökkenést tapasztalhattak a lakók. Lanku Ildikó elmondta azt is, hogy a vízkár, valamint a helyreállítási költségek a felelőtlen gépjárművezetőt terhelik.

A szemtanúk szerint a sofőr ittas volt, így ez is magyarázat lehet arra, hogy az egyenes útszakaszon, hogyan sikerült a tűzcsapnak hajtani.

Frissítés!

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette a helyszíni információkat. Szabóné Berki Bianka az ÉrdMostnak elmondta, hogy az Érdi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűncselekménye miatt indított büntetőeljárást a sofőr ellen.

fotó: Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Google Street View

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email