ősz

Kezd magára találni az ősz

ősz

Kezd magára találni az ősz

Széllel, zivatarokkal tarkított időjárásban egyáltalán nem lesz melegünk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A köd, rétegfelhőzet ritkul, zsugorodik, de a főváros térségében felhős, párás, helyenként ködös maradhat az idő az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.  A nap első felében helyenként, majd főként délutántól egyre több helyen lehet eső, zápor, sőt zivatar is kialakulhat, az északi vármegyékben elsőfokú veszélyjelzés van érvényben.

 

Északon, északnyugaton a párásság megszűnése után naposabb idő valószínű, a déli országrészben több lesz a felhő. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között alakul, azonban a tartósan borult, párás, ködös részeken ennél néhány fokkal hidegebb lesz. Késő estére 5 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Kedd estétől szerda reggelig

Kezdetben többfelé kell esőre, záporra, helyenként zivatarra számítani, majd reggelre kelet, északkelet felé tolódik a csapadék nagyja. A szél északnyugatira, nyugatira fordul, a Dunántúlon megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között alakul, de a szélvédett, hidegre érzékeny részeken lehet ennél hűvösebb is.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email