FB_IMG_1698658232671

Végig vezetve győzött hazai pályán az Érd

FB_IMG_1698658232671

Végig vezetve győzött hazai pályán az Érd

Három góllal bizonyultak jobbnak Gerháth Kincsőék az FTC U19-nél.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Újabb fontos győzelmet aratott az Érd az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságban. Simics Judit vezetőedző alakulata az FTC U19-es csikócsapatát fogadta a 8. fordulóban, és annak ellenére, hogy helyenként kifejezetten szoros volt az eredmény, mégis szinte végig vezetve, magabiztosan tudott nyerni.

A bajnoki csatározás első gólját a házigazda szerezte az Érd Arénában, majd 1-1-nél egyenlítettek a budapesti zöld-fehérek. Ezt azért érdemes kiemelni, mert a folytatásban már nem volt újabb példa arra, hogy döntetlent mutatott volna az eredményjelző.

Az Érd a mérkőzés különböző szakaszaiban is vezetett nagyobb különbséggel (7-3, 28-23), ellenben az FTC-nek is akadtak lehetőségei egalizálni (9-7, 19-18). Azonban a pályaválasztó mindig jókor kapcsolt egy fokozattal feljebb, így egyszer sem adta ki kezéből az előnyt.

Imre Szofiék összességében kézben tartották a játék irányítását, aminek meg is lett az eredménye, hiszen három góllal, 29-26-ra megnyerték a bajnoki összecsapást és begyűjtötték a sikerért járó két pontot.

Női kézilabda NB I/B, 8. forduló

Érd – Ferencvárosi TC U19 29-26 (16-12)

Érdi gólok: Gerháth 5, Panyi, Szakály 4-4, Bánhidi 3, Csiszár-Szekeres, Horváth, Gerencsér, Mlinkó, Braun 2-2, Kellermann, Háfra, Kiss D. 1-1.

A játéknapot követően az Érd hét győzelmet és egy vereséget számlál a bajnoki pontvadászatban. A megszerzett tizennégy ponttal jelenleg második helyen áll a tabellán, a Szombathely mögött és az Orosháza előtt.

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email