Fotó: Draskovics Ádám

Tovább tart nyitva az érdi temető mindenszentek környékén

Fotó: Draskovics Ádám

Tovább tart nyitva az érdi temető mindenszentek környékén

November elsejéig 7 és 20 óra között fogad látogatókat az Ercsi úti temető.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy az mindenszentek és halottak napja környékén szokás, idén is meghosszabbított nyitvatartással várják az elhunyt szeretteikre emlékezőket az Ercsi úti temetőben – tájékoztatta az ÉrdMostot László Ferenc, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője.

Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a sírkert október 28-tól november elsejéig mindennap reggel 7-től este 20 óráig lesz nyitva. Reggel 8-tól pedig autóval is be lehet majd hajtani. Igaz csak azoknak, akik mozgásukban korlátozottak, vagy mozgásukban korlátozott személyeket szállítanak. Ezt egyébként a bejáratnál ellenőrizni is fogják – hangsúlyozta a kommunikációs vezető.

Ugyanakkor autóval csak 16 óráig lehet bemenni, és legkésőbb 17 óráig el is kell hagyni a temető területét. Ennek oka, hogy a temető belső részein nincs közvilágítás, ezért a gyalogosok védelme érdekében fontos, hogy az autósok még naplemente előtt kihajtsanak – fogalmazott László Ferenc.

Egyúttal hozzátette, újdonság az előző évhez képest, hogy a gondnokság munkatársai korlátozni fogják az egyszerre bent tartózkodó autók számát. Eszerint egyszerre legfeljebb 25 autó tartózkodhat majd a temetőben.

A kommunikációs vezető elmondta azt is, hogy mivel sokan ilyenkor szeretnék újraváltani elhunyt hozzátartozóik sírhelyét, ezért a temetői gondnokság is hosszabb ideig lesz nyitva. Konkrétan október 30-án, 31-én és november 1-én 8-tól 18-ig várják az ügyfeleket.

László Ferenc nem mellékesen hozzátette, hogy hamarosan elindul az Ercsi út felújítása, de a tényleges munkálatok csak halottak napja után kezdődnek, így emiatt nem kell a szokásosnál nagyobb fennakadásra számítani.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email