20231021_delta.rse-erd-roplabda

Győzelemmel debütáltak női röpiseink hazai pályán

20231021_delta.rse-erd-roplabda

Győzelemmel debütáltak női röpiseink hazai pályán

Második mérkőzését is megnyerte a Delta Röplabda SE az NB II-ben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Pozitív előjelekkel várta a Delta RSE Érd a női röplabda NB II Nyugat 2. fordulóját, hiszen a nyitó játéknapon 3-2-es sikert aratott idegenben, a Röpisuli vendégeként. Szokolai Zsófiáék azt az UNI Győr-SZESE-t fogadták az Érdi Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában, amely az addig lejátszott két bajnoki találkozóját egyaránt elvesztette.

A Delta Tigrisek esélyeshez méltón vágtak neki a mérkőzésnek és küzdelmes játék után 25-22-re behúzták az első szettet. A második játszma megnyerése minimálisan, de könnyebben sikerült: ekkor 25-21-es érdi sikert mutatott az eredményjelző tábla. A harmadik, s mint később kiderült, utolsó felvonást szintén a pályaválasztó hozta, méghozzá 25-21-re.

Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző fiatal alakulata 3-0-ra győzött a Győr ellen, ezzel pedig második bajnoki találkozóját is behúzta a felnőtt női NB II nyugati csoportban.

„Nagyon örültem, hogy ilyen jól sikerült ez a mérkőzés! Határozottan játszottunk és végig irányítva a játékot, itthon tartottuk a 3 pontot”

— értékelt röviden Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője.

Női röplabda NB II, Nyugat
Delta RSE Érd – UNI Győr-SZESE 3-0 (22, 21, 21)
Delta: Szokolai, Kiss D., Bódi, Kiss B., Bakos, Ürögi. Csere: Katona, Kauba (liberók), Gattyán, Fodor, Riedl, Méhn. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

A második játéknapot követően a Delta RSE Érd negyedik helyen áll a tabellán, igaz az előtte álló három klub egyaránt egy mérkőzéssel többet játszott.

Fotó: Pecsuvácz Péter

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email