Female teen girl stand feel freedom and relaxation travel outdoor enjoying nature with sunrise.

Teljesen megbolondult az időjárás

Female teen girl stand feel freedom and relaxation travel outdoor enjoying nature with sunrise.

Teljesen megbolondult az időjárás

Pénteken akár 26 fok is lehet, de a hétvégén sem lesz sokkal hűvösebb.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, délelőttől pedig már csak egy-egy zápor fordulhat elő, de az északkeleti tartósabban borult részeken szitálás is lehet – áll az OMSZ pénteki előrejelzésében.

Sokfelé erős, az Észak-Dunántúlon viharos lesz a déli szél, az Északi-középhegységben helyenként gyengébb lehet a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 26 fok között alakul, a déli megyékben 27, 30, míg a kevésbé szeles északkeleti részeken néhol 20 fok alatt valószínű.

Országos előrejelzés: péntek estétől szombat reggelig

Többnyire erősen felhős lesz az ég, és az éjszaka második felében a Dunántúlon már eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. A déli szél továbbra is több helyen erős marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 15 és 21 fok között alakul, de az északi, északkeleti határ mentén néhol kissé hűvösebb is lehet.

Hétvégén nem fogunk fázni, de nem ússzuk meg szárazon

Szombaton erősen felhős idő várható, többfelé lehet számítani esőre, záporra, néhol zivatar is előfordulhat. A délnyugati szél még gyakran lesz élénk. 22 fok körüli értékeket mérhetünk. Vasárnap reggelre sűrű ködfoltok alakulhatnak ki, de ezek feloszlása után változóan felhős idő lesz, elszórtan záporok előfordulhatnak. Napközben 19-24 fok körül alakul a hőmérséklet.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email