sorfeszt11CzB_231014.jpg

Gyere velünk a sörfesztiválra! Ilyen volt az első nap

sorfeszt11CzB_231014.jpg

Gyere velünk a sörfesztiválra! Ilyen volt az első nap

Magyar ízeket kóstoltunk, cseh remekeket ittunk, érdi hangulatban buliztunk. Ma folytatjuk!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A sörök kedvelői nagyon várták már az I. Érdi Sör- és Gasztrofesztivált, de azoknak sem okoz csalódást a rendezvény, akik inkább a borok vagy az alkoholmentes italok kedvelői.

Az érdi oktoberfesten azok is megtalálják a számításukat, akik nem söröket, hanem alkoholmentes különlegességeket vagy épp borokat kóstolnának, és természetesen az éhes gyomornak is akad itt mindenféle ínyencség, a grillételektől a kürtős kalácsig.

Pénteken nagyon sokan kilátogattak a főtérre, kora estére megtelt minden asztal, sőt, a környező padok is.

A standoknál ki-ki kedvére válogathatott a kézműves sörök közül, de volt, aki jóféle párlatokat, vagy éppen bort kóstolt.

Mivel e sorok írója autóval érkezett, az alkoholmentes kínálatot tudta csak feltérképezni. Így sem jártam rosszul: a különleges, grapefruit ízesítésű limonádé igazi telitalálatnak bizonyult.

Egy (sör)fesztivál elmaradhatatlan kelléke a zene, és lehetőleg élő, nem pedig konzerv. A szervezők e tekintetben sem okoztak csalódást: pénteken Tom White & The Mad Circus, valamint a Sati’sfaction állt színpadra.

Ma Gál Csaba “Boogie” és a Bánomisén lép fel. 14-én este DJ Lenox zárja a fesztivált.

Délután kettőkor nyitják a standokat, és a tegnapi látogatottságból ítélve érdemes már jókor helyet foglalnia azoknak, akik nagyobb társasággal mennek, mert az I. Érdi Sörfesztivál méltán népszerű a látogatók körében.

Az se riasszon el senkit, hogy lemarad a magyar – szerb focimérkőzésről. Közvetíteni ugyan nem fogják, de a koncert közben, a  dalok szüneteiben bemondják a gólokat.

Találkozzunk ma is az I. Érdi Sör- és Gasztrofesztiválon!

Fotó: Czere Bálint

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email