Young woman in an autumn park drinking coffee

Végre valami jót is kapunk az időjárástól

Young woman in an autumn park drinking coffee

Végre valami jót is kapunk az időjárástól

Melegszik az idő, de mindössze néhány napig örülhetünk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szerdán a párásság megszűnését követően sok napsütésben lesz részünk a többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett –  írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Jelentéktelen eső, szitálás néhol nem zárható ki. A délies szél nagyobb területen megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 26 fok között változik, de a tartósan borult részeken ennél több fokkal hűvösebb lehet. Késő estére 10 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Szerda estétől csütörtök reggelig

Az ország nagyobb részén derült vagy gyengén felhős idő várható, azonban nagy területen képződhet pára, helyenként köd, illetve rétegfelhőzet. Csütörtökön hajnalban fátyolfelhők sodródnak be észak felől. A párás, ködös részeken néhol szitálás előfordulhat, de számottevő csapadék nem várható. A délies szél jobbára mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 15 fok között alakul. A fagyzugokban ennél hidegebb is lehet.

Orvosmeteorológia

Meleg fronthatásra számíthatunk, emiatt az érzékenyek körében fejfájás, migrén jelentkezhet, nehézkessé válthat a koncentrálás.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email