futes

Lassan ideje lesz bekapcsolni a fűtőberendezéseket

futes

Lassan ideje lesz bekapcsolni a fűtőberendezéseket

Ugyan jön egy kis felmelegedés, utána viszont végleg velünk marad az ősz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Országos előrejelzés kedd estig

Az ország északkeleti és délnyugati harmadában változóan, míg középen inkább erősen felhős idő ígérkezik. Kisebb eső főként a Dunántúlon fordulhat elő. A légmozgás alapvetően gyenge, mérsékelt marad. A csúcshőmérséklet többnyire 15 és 21 fok között valószínű, de északon helyenként 13, délnyugaton, nyugaton néhol 23 fok is lehet. Késő estére 7 és 15 fok közé hűl le a levegő – írja a met.hu oldal.

Országos előrejelzés kedd estétől szerda reggelig

Erősen és gyengén felhős területek egyaránt lehetnek, de számottevő csapadék nem várható. Hajnalra a derült tájakon párásság, köd képződhet. Gyenge vagy mérsékelt marad a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 5 és 13 fok között alakul, de északkeleten egy-egy derült helyen 2, 4 fok is előfordulhat.

Orvosmeteorlógia

Megszűnő hideg fronthatással számolhatunk. A frontra érzékenyeknél fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hosszútávú előrejelzés

Úgy tűnik, hogy a következő napokban még lehet számítani az időjárásban némi pozitív változásra, de az Időkép hosszútávú előrejelzése szerint a következő héttől marad az évszaknak megfelelő hűvös, csapadékos időjárás. Ez azt jelenti, hogy ezzel megérkezik a fűtési szezon is, hiszen a nappali maximumok leginkább 15 fok alatt maradnak.

 

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email