buli_231002

Szezám, tárulj! Egy helyen mutatjuk Érd minden programját

buli_231002

Szezám, tárulj! Egy helyen mutatjuk Érd minden programját

Jön, ami még nem volt: oldalunkon külön menüpont alatt ajánljuk önöknek az összes helyi műsort, előadást, koncertet, foglalkozást, hogy könnyebb legyen a tervezés és a választás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Régi adósságunkat törlesztjük most azzal, hogy elindítjuk Programok menünket, ahol minden érdi szervezésű, illetve helyszínű eseményt megtalálnak olvasóink.

Fizetős és ingyenes rendezvények, szenior, ifjúsági, családi, kulturális és sportprogramok egyaránt felkerülnek ét-, illetve honlapunkra, és a szórakloztató esttől a tudományos előadásig mindenki megtalálja az őt leginkább érdeklő eseményt.

A Szepes Gyula Művelődési Központ, a Magyar Földrajzi Múzeum, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár, az Érdi Galéria és a Parkvárosi Közösségi Ház kínálata mellett helyi szervezetek és civilek által megrendezésre kerülő programokról is tájékozódhatnak oldalunkon, a Magyarok Érdi Vásárától a Fészek jótékonysági futásáig.

A programokat oldalunk dátum szerint rendezi, hiszen így a legkönnyebb áttekinteni a meglepően gazdag kínálatot.

 

 

Így néz ki a Programok menü. Képünk nem kattintható, látogasson el a Programok menübe, ahol bővebb információkat kaphat az Önt érdeklő rendezvényről.

 

Ha telefonon nézi, a sporthírek alatt találja a programcsokrot, ha asztali gépen keresi, a videó blokk alatt jobbra lesz.

Ha nem talál valamit, pedig tudomása van a készülő rendezvényről, írja meg, illetve küldje el nekünk, hogy másokkal is megoszthassuk.

Jó böngészést, jó szórakozást kívánunk!

 

Az ÉrdMost csapata

Fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email