erdivse-labdarugas-csapat

Ikszelt a Fradival az Érdi VSE

erdivse-labdarugas-csapat

Ikszelt a Fradival az Érdi VSE

Egy pontot itthon tartott az Érdi VSE a labdarúgó NB III-ban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tabella harmadik helyén álló Ferencvárosi TC II-t fogadta a tizenkettedik Érdi VSE a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban vasárnap.  A délnyugati csoport 9. fordulójának Ercsi úti összecsapásán nem túl sok helyzet alakult ki az első játékrészben, aminek köszönhetően nem született gól ezen időszakban.

Nem úgy a fordulást követően, hiszen még csak nyolc perc telt el a második félidőből, amikor szemfüles módon érkezett Göblyös Dániel és vezetéshez juttatta a házigazdát. 1-0

Sokáig azonban nem örülhettek az érdi drukkerek, mivel három perccel később egyenlített a fővárosi zöld-fehér alakulat: Tóth Alex lőtt kapura, a labda pedig némi szerencsével kifogott Kertész Ferenc kapuson és utat talált a hálóba. 1-1

A folytatásban már nem esett több találat, mindkét csapat egy ponttal távozott az Ercsi úti sporttelepról.

„Összességében sokat tettek a srácok azért, hogy eredményesek legyünk. Nyilván a Fradi jó játékosokból áll és meddő mezőnyfölényben játszottak, de erre is számítottunk. Tudtuk. hogy kevés esélyünk lesz a gólszerzésre, de a végén még a meccslabda is nálunk volt. Az mindenképpen pozitívum, hogy a védelem stabil volt és erre tudunk építeni a jövőben”

— értékelt Ebedli Zoltán vezetőedző.

Férfi labdarúgó NB III Délnyugati csoport, 9. forduló
Érdi VSE – Ferencvárosi Torna Club II. 1-1 (0-0)
Gólok: Göblyös (53. perc), ill. Tóth (56. p.)

A játéknapot követően az Érdi VSE egy helyet javítva a tabella 11. helyén található. A következő, 10. fordulóban, október 8-án 15 órától a Bonyhád-Majos vendége lesz városunk futballcsapata.

Fotó: Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email