erdivse_zsambek

Újabb súlyos vereséget szenvedtek focistáink

erdivse_zsambek

Újabb súlyos vereséget szenvedtek focistáink

A Dunaföldvár után a Nagykanizsa is négy góllal tömte ki az Érdi VSE-t.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagykanizsára látogatott az Érd a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. Az eddig lejátszott meccsekből kiindulva nem sok jót ígért a vasárnapi találkozó sem, hiszen korábban egy győzelem és döntetlen mellett háromszor is kikapott a csapat, ráadásul a Magyar Kupában már a második fordulóban kiesett.

A meccs előtt a Kanizsa a hatodik, míg az Érd a tizenharmadik helyen állt, és, mint azt az Érdi VSE honlapján olvashatjuk: „a hazaiak a csoport egyik meghatározó alakulata és feljutási céljaik vannak. Erős kerettel rendelkeznek, dinamikus támadó futballt játszó alakulat.”

Vagyis nem az érdi győzelem számított papírformának, és hát nem is sikerült a bravúr, hiszen nagyon sima, 4-0-ás vereséget szenvedtünk. És ha ehhez hozzátesszük, hogy ez már a harmadik olyan mérkőzés volt a bajnokságban, amikor négy gólt kapott a csapat, akkor még rosszabb a helyzet. Ezzel egyébként jelenleg a 14-ik helyen áll a gárda a 16 csapatos bajnokságban.

„Az első 20-25 percben egész jól működött amit elterveztünk. Utána jöttek az egyéni hibák, és vele együtt a gólok, és szét is estünk. Sajnos olyanokat hibázunk amiket egy ifi csapattól elnézne az ember mert ott még javítható, de ebben az osztályban ezekből rendre gólt kapunk. Megpróbáljuk megoldani a problémákat nehogy túl késő legyen,”

– nyilatkozta a mérkőzést követően Ebedli Zoltán vezetőedző.

NB III. Dél-Nyugati csoport 6. forduló
FC Nagykanizsa – Érdi VSE 4-0 (3-0)
Gól: Lőrincz (27.), János (32., 35.), Fehér (60.)

Az Érdi VSE legközelebb szeptember 9-én szombaton 16 órakor az Ercsi úton lép pályára. Az ellenfél a Paks II lesz.

Fotó: Facebook/Érdi VSE archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email