bilincs_webp_police.hu

Esélye sem volt: otthonában fogták el az érdi sorozatbetörőt

bilincs_webp_police.hu

Esélye sem volt: otthonában fogták el az érdi sorozatbetörőt

A férfit jelenleg három betöréssel gyanúsítja a rendőrség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A gyanú szerint K. János legalább három vagyon elleni bűncselekménnyel hozható összefüggésbe. Februárban, márciusban és augusztusban hatolt be mások otthonába, ablakot törve vagy feszítve jutott az ingatlanokba – írja a hivatalos oldalán a rendőrség.

Az egyik helyszínen, egy csákánnyal felfeszített páncélkazettából órát és ékszert, a másikon elektronikai cikkeket – fényképezőgépeket, objektíveket, fejhallgatót, e-bookot, tabletet -, a harmadikon több millió forintot zsákmányolt.

Az Érdi Rendőrkapitányság támogató egysége 2023. augusztus 29-én hajnalban indult K. Jánosért.

A gyanúsított lakcímre érve a rendőrök az összes lehetséges menekülési útvonalat lezárták, majd ellentmondást nem tűrően bekopogtattak.

Az 59 éves férfit megbilincselték és elállították. A lopott eszközök egy részét a rendőrök a helyszínen megtalálták – tájékoztatott a rendőrség.

Kihallgatásakor nem válaszolt a rendőrök kérdéseire, a jegyzőkönyv aláírását is megtagadta. Az érdi nyomozók jelenleg három rendbeli lopás bűntettével gyanúsítják, továbbá azt is vizsgálják, hogy személye köthető-e más, hasonló jellegű bűncselekménnyel.

Őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta. A további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email