rendvedelmi_nap_simonpuszta

Ismerje meg közelebbről a rend éber őreit!

rendvedelmi_nap_simonpuszta

Ismerje meg közelebbről a rend éber őreit!

A rendőrség, a katasztrófavédelem, a koronaőrség, az adóhatóság, a büntetés-végrehajtás és a katonaság is bemutatkozik a szombati simonpusztai Rendvédelmi napon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szombaton immár negyedik alkalommal tartanak úgynevezett Rendvédelmi napot az Érdhez tartozó Simonpusztán, az ott néhány éve kialakított Nemzeti Lovaskultúra Központban. A nap során, ahogy azt a neve is sejteti, elsősorban a hazánkban működő különféle rendvédelmi szervek mutatkoznak be a közönségnek.

De azok is megtalálhatják a számításaikat, akik kevésbé érdeklődnek a rendőrség, a katonaság vagy épp a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkája iránt, ugyanis számos egyéb, gyerekeknek és felnőtteknek szóló program közül lehet válogatni.

A teljesség igénye nélkül, koncertet ad Horváth Charlie, bemutatót tart Bessenyei Péter műrepülő pilóta, találkozhatnak Gergely Gábor asztaliteniszező világ és többszörös Európa bajnok sportolóval.

Lesz veteránautó kiállítás, sétalovagoltatás és kézműves foglalkozás is. Míg a napot a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház közös produkciója, a Will Shakespeare, vagy akit akartok című musical zárja.

A IV. Rendvédelmi nap szeptember 2-án, délelőtt 10 órától várja az érdeklődőket a simonpusztai Nemzeti Lovaskultúra Központban.

Az eseményre a belépés ingyenes.

Fotó: Facebook/Nemzeti Lovaskultúra Központ

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email