20230826_124521

Egy kiadós veszekedés után ugrott ki a nő a harmadikról

20230826_124521

Egy kiadós veszekedés után ugrott ki a nő a harmadikról

Csodával határos módon túlélte a zuhanást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Megrázó jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik a minap a Béke tér környékén jártak, hiszen egy fiatal nő a barátjával egy harmadik emeleti lakásban keveredett hangos szóváltásba. A felfokozott hangulatban a hölgy hirtelen úgy döntött, leveti magát a mélybe, amit rengetegen néztek végig a helyszínen, a látvány miatt többen sokkos állapotba is kerültek.

A lakások alatt rengeteg bolt van, így nagy volt arra a forgalom. Az erőteljes puffanást mindenki hallotta, akkor lehetett tudni, hogy nagy a baj. A helyszínen lévők közül többen azonnal hívták a segítséget, jelezték az esetet a mentőknek.

A fiatal nő csúnyán megsérült, de túlélte a zuhanást, a mentők elvitték a helyszínről. A szemtanúk arról számoltak be, hogy féltékenység lehet az ügy hátterében és az alkoholfogyasztás is befolyásolhatta a nőt, így az öngyilkossági kísérlet sem zárható ki.

Az esettel kapcsolatban a rendőrséget is kerestük. A helyszínen rendőri intézkedés nem történt, így a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya nem tudott válaszolni a kérdéseinkre.

Frissítés!!! A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya augusztus 28-án hétfőn azt a tájékoztatást adta, hogy az ügy körülményeit az Érdi Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.

Hozzátették, hogy az ügy részleteivel kapcsolatban viszont bővebb tájékoztatást nem adnak.

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email