nimsz_terezia_festmeny

Nézze meg, mit alkottak az érdi festők a nyáron!

nimsz_terezia_festmeny

Nézze meg, mit alkottak az érdi festők a nyáron!

A Képzőművészek Érdi Közösségének nyári alkotótáborában készült képekből nyílik kiállítás augusztus 25-én.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A KÉK, azaz a Képzőművészek Érdi Közössége, ahogy azt a neve is mutatja, egy olyan társaság, akiknek a tagjai érdiek, vagy legalábbis van valami kötődésük a városhoz. Nem mellesleg pedig, szeretik magukat a képzőművészet, elsősorban a festészet nyelvén kifejezni.

A közel tíz éve létező, alapvetően autodidakta, nem hivatásos művészeket tömörítő csapat rendszeresen tart különféle alkotói összejöveteleket a hozzájuk csatlakozóknak, ugyanakkor a „kívülállóknak” is rendszeresen bemutatkoznak.

Ilyen alkalom lesz a most pénteki is, amikor a „Tölgyfák árnyékában” címmel tartanak tárlatot, a Gépész utcai Parkvárosi Közösségi Házban. A cím arra utal, hogy az eseményen a KÉK egyik nyári, a Czabai-kertben június végén megtartott alkotótáborában készült képeket tekintheti meg a közönség – tudta meg az ÉrdMost.

Azért az egyik, mert a tagság nem csak ott, hanem a százhalombattai Régészeti Parkban is összejött a nyáron, hogy közösen alkothasson. Azonban a szomszédos településen készült művekből majd csak az ősz folyamán lesz kiállítás – árulta el a szervező.

A mostani tárlaton egyébként több, mint tíz művész festményeit láthatja az, aki ellátogat a pénteken 16 óra 30 perckor kezdődő programra. De, aki nem tud részt venni a megnyitón, annak sem kell aggódnia, hiszen a képek még egy hónapig maradnak a közösségi ház falain.

Fotó: Facebook/Képzőművészek Érdi Közössége

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email