kés, késelő, bicska, késelés

Önvédelemre hivatkozik a Békéscsabán gyilkoló érdi férfi

kés, késelő, bicska, késelés

Önvédelemre hivatkozik a Békéscsabán gyilkoló érdi férfi

Ügyvédje állítja: K. Tamásnak súlyos sérülései vannak, magát védve szúrt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy hónapra letartóztatták azt a 27 éves érdi férfit, aki a gyanú szerint kedden, egy békéscsabai hotelben több késszúrással megölte a magyar ökölvívó-válogatott korábbi edzőjét, Szabó Sándort– derül ki az RTL összeállításából.

K. Tamás azért került már a nyomozás elején rács mögé, mert az ügyében eljáró Gyulai Törvényszék szerint esetében fennáll a szökés, elrejtőzés vagy a bizonyítás meghiúsításának veszélye. A csatorna elérte az egyébként büntetlen előéletű gyanúsított ügyvédjét, Szabó Antalt, aki szerint védence önvédelemből ölt, és ezt a kamerafelvételek is bizonyíthatják.

„„Védencemnek súlyos fejsérülései vannak, amit nyilvánvalóan nem saját magának okozott”(…) „Azt gondoljuk, hogy egy jogos védelmi helyzetben, végszükségben következett be a sajnálatos esemény” – magyarázta a jogász, aki ügyfelével fellebbezni fog a letartóztatás ellen is.

A gyilkosságról lapunk is beszámolt. Az eddig megismert részletek alapján K. Tamás egy elegáns békéscsabai hotel vendége volt, ahol kedd este szóváltásba keveredett a helyi dolgozókkal – valószínűleg azért, mert a késői időpont miatt már nem akarták kiszolgálni. A hotelből értesítették a Szabó Sándort, aki a Blikk értesülése szerint a Magyar Pünkösdista Egyház biztonsági részleglének vezetőjeként dolgozott, de ő kezelte a hotelben kialakuló konfliktusokat is.

A muay thaiban és kick boxban is professzionális Szabó Sándor vitatkozni, majd dulakodni kezdett a kakaskodó vendéggel. A verekedés során a későbbi áldozat kétszer állon ütötte ellenfelét, aki a földre került, de nem adta fel a harcot – zsebéből bicskát kapott elő, és lábon szúrta Szabót. A verekedés folytatódott, a gyanúsított többször is megszúrta a sértettet, aki végül a súlyos vérvesztességbe halt bele.

Az érdi férfi a gyilkosság után elmenekült, de másnap reggel feladta magát a rendőrségen. Jelenleg emberöléssel gyanúsítják.

Kép: Unplash / Markus Spiske - a kép illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email