SpartanracecsozikBA3_230812.jpg

Akadályversenyen is kipróbálta magát a polgármester

SpartanracecsozikBA3_230812.jpg

Akadályversenyen is kipróbálta magát a polgármester

A világszerte népszerű Spartan Race érdi edzésén vett részt Csőzik László.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ki ne lett volna – akár versenyzőként, akár szurkolóként – iskolai akadályversenyen? Szinte mindenki. Azt viszont már annál kevesebben tudják, hogy felnőtteknek is rendeznek ilyen megmérettetéseket: létezik egy akadályverseny-sorozat, a Spartan Race, ami  különböző távolságú és nehézségi szintű versenyekből áll, a sokak számára teljesíthető öt kilométerestől a maratoni távokig, sőt, négy évesnél idősebb gyerekeknek is rendeznek már megmérettetéseket.

Az első Spartan Race-t 13 éve rendezték az Egyesült Államokban, és népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy ma már 42 országban, köztük hazánkban is tartanak edzéseket, versenyeket.

Nem is kell messzire utaznunk érte, ugyanis már Érden is kipróbálhatjuk ezt a fiatal sportágat, Paule Tímea személyi edző és Császár-Szabó Veronika jóvoltából, a Spartan Race Training Group Érd szervezésében.

Legutóbb ma, augusztus 12-én tartottak edzést Parkvárosban, ahol Csőzik László polgármester is a csapattal edzett.

„Egy vállsérülés miatt sajnos nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy szerettem volna, de így is fantasztikus élménnyel gazdagodtam, mikor is eleget tettem egy meghívásnak és részt vettem egy spartan edzésen” – írta közösségi oldalán a városvezető.


„A Spartan Race Training Group Érd két vezetője bárkinek bebizonyítja, hogy némi kitartással és akarattal előbb-utóbb megbirkózik az akadályokkal, bárki képes kitolni a saját határait, ezzel óriás feltöltődést és lendületet szerezve a hétköznapokhoz” – tette hozzá.

Timi és Veronika  szeretettel várnak minden olyan sportolni vágyó érdeklődúőt (kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül), akik fejlesztenék erőnlétüket, állóképességüket, és szívesen lennének egy összetartó, baráti közösség tagjai.

Aki szívesen kipróbálná, milyen felnőtt fejjel akadályversenyezni, vagy a gyermekét vinné el egy edzésre, itt talál bővebb információkat.

Fotó: Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email