zsibvasar2_230318.jpg

Már lehet jelentkezni az augusztus 12-ei zsibvásárra.

zsibvasar2_230318.jpg

Már lehet jelentkezni az augusztus 12-ei zsibvásárra.

Felesleges dolgokkal van tele a ház? Ne dobja ki, inkább vigye el az Érdi Piacra!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A helyi piacot is működtető Érdi Városgazda augusztus 12-én, azaz jövő hét szombaton, reggel 8 és délután 13 óra közt ismét megtartja a manapság már hagyományosnak, és egyúttal igen népszerűnek mondható zsibvásárt.

Szóval nézzen körül a padláson, a pincében, a garázsban, hátha talál ezt-azt, amire már semmi szüksége, és előbb vagy utóbb mindenképp a kukában végzi majd. Ez persze független attól, hogy az adott tárgy milyen állapotban van, hiszen a jó dolgokat is megunhatjuk egyszer.

Amennyiben érdekli a lehetőség, úgy 2200 forintért, az alábbi elérhetőségeken tud árusító helyet váltani, ami egy 3×5 méteres placcot jelent az arra kijelölt területen.

Telefon: 06-30-664-46-23
E-mail: piac@ekfi.hu

A zsibvásárok varázsát ugyan a változatos és különleges kínálat adja, azonban van, amit még itt sem tudunk értékesíteni. Tilos ugyanis jövedéki termékeket, élelmiszert, drogot, alkoholt, gyógyszert, fegyvert, petárdát, vegyszert, szemérmet sértő filmeket és tárgyakat, valamint veszélyes anyagokat árusítani.

Ha még sosem járt ilyen rendezvényen, akkor nézze meg az ÉrdMost videóját, amit a tavaly ősszel először megtartott Érdi zsibvásáron forgattunk.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email