erd_retrokepek_borito_10

Felismeri, hol készültek ezek a régi érdi képek? (10)

erd_retrokepek_borito_10

Felismeri, hol készültek ezek a régi érdi képek? (10)

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az eddigi legnehezebb feladvány a mai.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jubileumhoz érkeztünk, hiszen retró fotós játékunk tizedik kiadása a mai, és ha már így alakult, akkor tegyük emlékezetessé az alkalmat. Méghozzá egy olyan képpel, ami szerintünk az eddigi legkomolyabb fejtörést okozza majd.

Azonban mielőtt rátérnék a mai feladványra, szeretnénk megköszönni a legutóbbi alkalommal küldött tippeket! Aki azt írta, vagy csak arra gondolt, hogy a felvételen a Béke téri lakótelepet látjuk, úgy ahogy azt manapság is láthatja az ember, ha a Szepes Gyula Művelődési Központ művészbejárója melletti utcaszakaszon áll, akkor a válasz tökéletes.

Visszatérve az ez alkalomra választott fényképre, a nehézség az benne, hogy nem találni rajta fogást. Legalábbis mi nem találtunk. Úgy persze könnyebb, ha valaki már a kerítésről is felismeri, hol jár, de ha nem, akkor ez egy érdi utca a sok közül. Esetleg a látványosan jó minőségű útburkolat támpont lehet, de ennél többet nem segíthetünk.

Mindenesetre az ötleteket a szokásos helyen, az ÉrdMost Facebook oldalán várjuk! Ahogy a tippeket igazoló aktuális fotókat, Google utcaképeket, vagy éppen az azokból az időkből származó személyes sztorikat is. Köszönjük!

AZ EDDIGI (TALÁN) LEGNEHEZEBB FELADVÁNY:

Címlapfotó: ÉrdMost/Szűcs Gergely, Archív fotó: Csuka Zoltán Városi Könyvtár archívuma

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email