közgyűlésKJ_230731.jpg

Biztosított az Érdi Sport Kft. második féléve

közgyűlésKJ_230731.jpg

Biztosított az Érdi Sport Kft. második féléve

A képviselőtestület döntött arról, hogy biztosítja az igényelt szponzorációs díjat a Kft.-nek. Ez az összeg elengedhetetlen a társaság működéséhez.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egyetlen napirendi pontja volt a hétfői rendkívüli képviselőtestületi ülésnek: az önkormányzati tulajdonú Érdi Sport Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2023-2024. évi üzleti tervének elfogadása. (A társaság üzleti éve 2023. július 1-től 2024. június 30-ig tart.)

A Kft.-t az önkormányzat szponzorálja, erre a támogatásra a sportszervezetnek szüksége van a működéséhez. A képviselők így döntöttek a szponzorációs szerződés megkötéséről is.

Bár a Fidesz-KDNP frakció nem szavazta meg, a Szövetség Érdért képviselőcsoport igen szavazatainak köszönhetően a közgyűlés az Érdi Sport Kft.-vel megköti a szponzorációs szerződést, és a Kft. 2023. második féléves működéséhez 143.750.000 forint szponzorációs díjat biztosít a város. (Az összeg pont annyi, amennyi szponzorációs díjbevétellel az üzleti tervében  számolt a társaság.)

Ami a 2024 első félévét illeti,  jövő évi költségvetés tervezésekor a közgyűlés biztosítja a Sport Kft. szponzorációs igényének megfelelő fedezetet, ha a pénzügyi lehetőségek ezt lehetővé teszik.

Fotó: Kling József

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email