Bar Coffee

Az újranyitás előtt ellopták a Bar Coffee virágait

Bar Coffee

Az újranyitás előtt ellopták a Bar Coffee virágait

Ünnepélyes megnyitóra készült a kávézó, a tolvaj belerondított az eseménybe.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Pár hónap szünet után új felszolgáló csapattal nyitott meg az érdi Bar Coffee, ám az újranyitás felhőtlen örömét beárnyékolta az a szomorú tény, hogy pénteken ismeretlen személy lelopott öt virágkaspót a Felső utca 3. alatti kávézó és reggelizőhely teraszáról.

A pitiáner, de bosszantó esetről az Érden Láttam-Hallottam csoportban számolt be Solymosi Dániel, a Bar Coffee munkatársa.

„Megkérnénk enyves kezű barátainkat, hogy a (…) megfújt gyönyörű virágainkat hozzák vissza. Az egészről felvétel is van, hiszen kamera rendszer üzemel. A szombat reggeli hivatalos nyitóra nagyon hiányoznának, így megköszönjük ha ma este csak szépen ott hagyják a bejáratnál. Nem haragszunk, de… ne már. Virágokat?”- írta Solymosi.

Az Érd Most kérdéseket küldött a poszt szerzőjének, szerettük volna megtudni, mekkora anyagi kár érte őket, tesznek-e a történtek miatt feljelentést, és egyáltalán, hallgatott-e a figyelmeztetésre a virágtolvaj. Ha a Bar Coffee-tól reagálnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Az újranyitott reggelizőhelyre mindenesetre sokan voltak kíváncsiak, a meghirdetett Facebook eseményre közel 200-an regisztráltak, és teltházzal üzemelt a terasz is a visszajelzések alapján.

Draskovics Ádám

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email