OsztosjozsefPRcikkAutocentrumSzabo_230713

„Nálunk az autó is a családhoz tartozik!”

OsztosjozsefPRcikkAutocentrumSzabo_230713

„Nálunk az autó is a családhoz tartozik!”

A márkaszerviz nem túl drága? Mit jelent a díjmentes szerviz csereautó szolgáltatás?

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Fentiekről kérdeztük Osztos József szervizigazgatót az idén 30 éves Autócentrum Szabó Csoportnál, akik mára már több 50 ezer járművet értékesítettek, és több mint 180 ezer gépjármű szervizelésén vannak túl. Ennyi tapasztalattal a hátuk mögött érdemes figyelni rájuk.

Milyen szervizszolgáltatásokkal várják az autótulajdonosokat?

Márkaszervizként elengedhetetlen, hogy minden szervizes munkatársunk a legmagasabb képzésben részesüljön és a legmodernebb, márkaspecifikus célszerszámokkal dolgozzon. Sok autótulajdonos még mindig úgy gondolja, a márkaszerviz rendkívül drága, és ezért sokak számára elérhetetlen, pedig ez így nem állja meg a helyét.

Az Autócentrum Szabónál például több szervizkedvezmény is elérhető, ami az autó életkorától függően alakul, de elérhetőek előre összeállított akciós szervizcsomagok is, amikkel könnyen kalkulálhatóvá és kiszámíthatóvá válik a várható javítási költség, így versenyképes árakkal találkozhatnak a hozzánk betérő ügyfelek.

 

Ráadásul márkaszervizként minden szaktudás rendelkezésünkre áll, hogy minőségi munkát adjunk ki a kezeink közül! Az alkatrészekre és az elvégzett szerviz műveletekre is garanciát nyújtunk. Piacvezető szolgáltatásként nálunk akár díjmentes szerviz csereautó is igényelhető a szerviz idejére, ami nagyban megkönnyítheti ügyfeleink hétköznapjait.

Fontos még megemlítenem, hogy saját karosszéria műhelyünk is van, ahol a sérült gépjárművek javítását, fényezését szakemberink elvégzik, míg kárszakértő munkatársaink segítenek az esetleges kárügyintézések lebonyolításában is. Valamint márkafüggetlen műszaki vizsgaállomásként is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Díjmentes szerviz csereautó? Erről mit lehet tudni?

Igen, országos szinten is piacvezető szolgáltatásként 30 darab személy- és 5 darab áruszállító szerviz csereautóval díjmentesen biztosítjuk, hogy ügyfeleink a hosszabb javítások ideje alatt is gondtalanul élvezhessék az autó nyújtotta szabadságot.

Úgy gondoljuk, a mai rohanó életben ez jelentős könnyebbséget jelent a szervizre érkező ügyfeleink részére, hiszen ahogy leteszik saját autójukat, átülhetnek szerviz csereautóink egyikébe, és folytathatják a mindennapi tevékenységüket anélkül, hogy nélkülözniük kellene az autózás kényelmét.

Műszaki vizsgaállomásként kik kereshetik fel Önöket?

Ügyfeleinket és autójukat hivatalos műszaki vizsgapontként, márkafüggetlenül várjuk Érden, Székesfehérváron és Ercsiben is. Kedvező áron elérhető a személygépkocsik és könnyű tehergépkocsik (3,5 t-ig) teljes körű műszaki vizsgáztatása is. Gyors ügyintézést és kellemes ügyfélteret biztosítunk.

Természetesen teljes körű gépjárműátvizsgálás és felkészítés is elérhető a műszaki vizsga előtt.

Az utóbbi években népszerű lett nem csak a lakás-, hanem az autóvásárlások során is a nagy családosok támogatása. Önöknél elérhető hasonló speciális kedvezmény?

Igen, nagycsaládos ügyfeleink számára külön kedvezményeket kínálunk, ilyen a márkaszervizeinkben elérhető 20% munkadíj- és 10% alkatrész kedvezmény, amit a szervizszámla végösszegéből kaphatnak a Nagycsaládosok Országos Egyesülete kártyával rendelkező családok. Nem véletlenül cégünk szlogenje is: „Nálunk az autó is a családhoz tartozik!”

Az Autócentrum Szabó Csoport elkötelezett abban, hogy biztosítsa Érd és környéke lakói és vállalkozásai számára a legmagasabb minőséget, amit családi szemlélettel ötvöznek, hogy így hosszú távú partneri kapcsolatokat építsen velük. Számos egyedi szolgáltatással próbálják minél kényelmesebbé tenni az autóvásárlást és a szervizelést is. Díjmentes szerviz csereautó szolgáltatásukkal pedig kiemelkednek a versenytársaik közül.

(X)

 

Cikk és fotó: Autócentrum Szabó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email