autocentrumszabobohonPR_230713.jpg

A lehetőségek tárháza

autocentrumszabobohonPR_230713.jpg

A lehetőségek tárháza

Ma már tényleg nem kell végigjárni az összes autókereskedést, hogy megtaláljuk a lehető legjobb áron álmaink új autóját?

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Intézhetjük online kényelmesen és biztonságosan a vásárlást? Bohon Ákos, az idén 30 éves Autócentrum Szabó Csoport értékesítési igazgatója válaszolt a kérdéseinkre.

Mi kell ahhoz, hogy a piaci versenyben helyt tudjanak állni és az ügyfelek bizalmát is megőrizzék?

Kezdedek óta az az alapkoncepciónk, hogy a szolgáltatásaink magas minősége önmagában nem elég, a márkakereskedéseink pozitív családias légköre és az ezzel szorosan összekapcsolódó ügyfélelégedettség is a hosszú távú siker feltétele.

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink megelégedettsége és pozitív visszajelzései mellett a munkánk olyan rangos szakmai elismerésben is részesül, mint a Ford Elnöki Díj, amivel azokat a márkakereskedőket értékelik, akik a legmagasabb szintű vevői elégedettséget érték el az adott esztendőben. A két ’MagyarBrands’ díjunk is azt erősíti, hogy jó úton járunk, amikor ügyfeleink maximális elégedettségét és az innovatív új megoldásokat helyezzük a középpontba.

Mit gondol, mi a sikerük elsődleges titka?

Elsősorban a családias hangulatot emelném ki. A hozzánk betérő látogatókat olyan szakértő munkatársak szolgálják ki, akiknek a többsége már hosszú ideje cégünk dolgozója, így visszatérő ügyfeleinkkel személyes kapcsolatot tudtunk kialakítani. Sokaknál az autó nemcsak használati eszköz, hanem féltett kincs, és mi ennek megfelelően is kezeljük.

Egyáltalán nem mindegy, milyen állapotú autóba ültetjük be a családunkat, barátainkat, ezért nálunk mind az ügyfél, mind az autó kiemelt figyelmet és szakértő gondoskodást kap.

Honnan tudják, kinek mire van szüksége?

Mindenkinek segítünk, hogy megtalálja a számára leginkább megfelelő járművet, ami megkönnyíti a mindennapjait. Széles modellpalettából tudunk válogatni, hiszen jelenleg 9 különböző autómárka teljes kínálatából (Suzuki, Ford, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Honda) tudjuk a vásárlóink számára legfontosabb elvásárok alapján megtalálni és ajánlani azt a márkát és modellt, ami várhatóan számára a legmegfelelőbb lesz.

Igaz, hogy Önöknél online is lehet már új gépjárműveket vásárolni?

Igen. 2021-ben – elsőként Magyarországon – indítottuk el az online gépkocsivásárlás lehetőségét. Így azok az érdeklődők, akik nyitottak az új, innovatív megoldásokra, és még egyszerűbben, kevesebb utazással szeretnék új autójukat megvásárolni, már akár otthonról is megtehetik ezt.

Természetesen a személyes ügyintézés van még túlsúlyban, de egyre többen döntenek ügyfeleink közül a 100%-ban online ügyintézés és vásárlás mellett, hiszen ez a kényelmi funkció nagyban megkönnyítheti és felgyorsíthatja az autóvásárlási folyamatot. Az online megrendelt autót pedig végül személyesen is át lehet venni telephelyeink egyikén, vagy akár kedvező árú országos kiszállítással is kérhető, ami úgy gondolom, most még külön érdekesség.

Már több ügyfelünkhöz is tréler vitte házhoz a megvásárolt autót, és mindennel maximálisan elégedettek voltak. Egyszerű, gyors és kényelmes módja az autóvásárlásnak, ami más termékeknél már teljesen hétköznapi, bevetett gyakorlat. Úgy gondoljuk, a jövőben ez az értékesítési forma még tovább fog erősödni, és egyre több ügyfelünk él majd ezzel a lehetőséggel.

Aki Önöknél szeretne gépjárművet vásárolni, annak régi autója értékesítésében is segítenek?

Természetesen. Elérhető nálunk a használt autó beszámítás lehetősége, ami márkától és típustól függetlenül is kérhető. Minden esetben előzetes állapotfelmérés után tudnak használt autós kollégáink árajánlatot adni az adott gépjármű beszámítási árára vonatkozóan.

Milyen szolgáltatásokat kínálnak a vállalkozásoknak?

Kiemelt figyelemmel fordulunk a cégek felé is. Fontosnak tartjuk, hogy márkakereskedéseink segítsék a helyi és vonzáskörzetben lévő cégeket egyedi flottaajánlatokkal és kiemelt kedvezményekkel, amivel mindenkinek személyre, illetve cégre szabottan a lehető legjobb megoldást kínálják. Szakképzett flottaértékesítő munkatársaink optimalizált flottakezelési megoldásai révén jelentős megtakarítások érhetőek el a cégek számára.

(X)

Cikk és fotó: Autócentrum Szabó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email