230618-masters-vilagbajnok-tanc

Ölelje Érd a szívére őket: világbajnokok lettek a táncosaink

230618-masters-vilagbajnok-tanc

Ölelje Érd a szívére őket: világbajnokok lettek a táncosaink

A Masters és a Bonton táncversenyzői megverték az egész világot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Emlékezetes hétvégét produkáltak a Masters Sportegyesület és a Bonton Tánc Sport Egyesület versenyzői a budapesti rendezésű WDA Világbajnokságon. A kiváló produkciókat több esetben is dobogós helyezésekkel, köztük világbajnoki címet érő aranyérmekkel honorálták a zsűri tagjai.

A Masters ezüstérmes csapata

A Masters SE akrobatikus rock and roll táncosai közül a Retro Party formáció első helyen zárta a vb-t a gyerek csapat kategóriában, míg a The Magic of Egypt a junior csapatok mezőnyében második lett.

A Bonton TSE versenyzői csapata felkészítőikkel

A Bonton Tánc Sport Egyesület standard és latin táncosai közül világbajnok lett a Metzl Milán-Szabó Lili páros. A felnőtt open duó kategóriában nyert aranyérmet az érdi kettős. Ugyanezen a versenyen a Nagy Dávid-Lengyel Noémi páros ezüstérmet, a Queens formáció pedig a junior open versenyszámban bronzérmet szerzett. A Las manos felnőtt open formáció negyedik helyen zárta a vb-t.

Az Antigrivity formáció

A Masters Sportegyesülethez kapcsolódó további hír, hogy a prágai világkupán elért hatodik helyezés után az Antigravity lányformáció kilencedikként zárta a hétvégi, budapesti akrobatikus rock and roll világkupát.

Fotók: Masters SE és Bonton TSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email