bilincs_webp_police.hu

Százmilliós drogfogás történt az érdi rendőrök segítségével – videó

bilincs_webp_police.hu

Százmilliós drogfogás történt az érdi rendőrök segítségével – videó

Szigetszentmiklóson csaptak le a drogkereskedőre a Pest vármegyei felderítők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A drogkereskedő elfogását hosszú felderítő munka előzte meg, de végül június 12-én végett vetettek a rendőrök a bűnös tevékenységnek. A realizáláshoz az Érdi Rendőrkapitányság támogató egységét kérték fel, akik szintén hozták a kötelezőt: pillanatok alatt utat törtek maguknak és kollégáiknak – olvasható a police.hu oldalon.

A 36 éves K. Attila ugyan tett egy erőtlen kísérletet az ellenállásra, de hamar kiderült, annak volt a legkevésbé értelme. Elfogásánál nemcsak arra kellett figyelni, hogy ne legyen a kezében semmi, hanem hogy a kezére ragadt por el ne tűnjön.

Hozzátették, hogy a telken lévő faházban a nyomozók megtalálták és lefoglalák a hűtőben tárolt, közel 40 kg fehér port – a szakértő szerint amfetamint. Ezenkívül közel 6,5 kg marihuána és közel negyed kiló kokain is előkerült. Akadt még fóliahegesztő gép, kesztyűk, keverő szárak, kanalak, digitális mérlegek és persze önzáró tasakok – tájékoztat a rendőrség.

K. Attila  a gyanú szerint egy olyan drogkereskedői hálózatot hozott létre és működtetett, amelyben előállítóként és előkelő helyen szereplő elosztóként vállalt szerepet. Portfóliója szerint főként amfetamint, kokaint és marihuánát kínált eladásra vevőinek.

A most lefoglalt, kb. 60 millió fekete piaci forintos amfetaminból a befektetett pénzének ötszörösét zsebelhette volna be. Csepeli lakásán közel 2 millió forint, valamint több százezret érő euró és amerikai dollár volt, de a lefoglaltak egy többmilliós quadot is. Egy luxusterepjáróval bővült volna még a nála talált értékek sora, ám azt csak bérelte.

K. Attila nem tett vallomást, vele szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya.

forrás: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email