elfogás pedofil

Érdi zsaruk fogták el a fiatal fiúkat zaklató férfit – videó

elfogás pedofil

Érdi zsaruk fogták el a fiatal fiúkat zaklató férfit – videó

Ajándékokkal és pénzzel hálózta be áldozatait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kiterjedt nyomozás után csaptak le a Pest vármegyei nyomozók egy középkorú, szigetcsépi férfire, aki a beérkező jelzések szerint egy fővárosi gyermekotthon lakóit zsákmányolta ki szexuálisan, pénz és ajándékok fejében.

A rendőrség felderítői minden lehetséges információmorzsát begyűjtött: meghallgatta a tizenéves áldozatokat, megismerték a feltételezett elkövető keresztnevét, autójának típusát, és csak ezután ütöttek rajta a 43 éves J. Tamáson.

Az akciót még május 31-én az Érdi Rendőrkapitányság támogató egysége hajtotta végre: a kora reggeli órákban, a kerítésen átmászva jutottak be a gyanúsított udvarára, majd többszöri felszólítás után bejutottak a házba is.

J. nem igazán akart együttműködni a hatóságokkal: kihallgatásán megpanaszolta a gyanúsítást, és tagadott, sőt kijelentette, a kiskamaszokat nem ismeri, sosem jártak nála.

A nyomozás adatai azonban szöges ellentétben állnak állításával – írja a police.hu. A gyanú szerint a a férfi olyan kisfiúkkal ismerkedett budapesti játszótereken, focipályákon, akiket könnyedén befolyásolhatott. Meglebegtette előttük jómódú, tehetős életvitelét, kisebb-nagyobb ajándékokkal mélyítette ismeretségüket, majd szigetcsépi tartózkodási helyére invitálta őket. A 11-14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: cigizhettek, pizzázhattak, igényes lakásban pihenhettek, filmezhettek, játszhattak, sőt, több ezer forintot is kaptak. Cserébe csak hagyniuk kellett, hogy az apjuk korabeli férfi megfürdesse, megmasszírozza őket, majd szexuálisan közeledjen feléjük. Aki vonakodott, arra azzal gyakorolt nyomást, hogy rögvest véget vet a bulinak, és visszaviszi a gyermekotthonba.

A rendőrök jelenleg két 11, valamint egy 14 éves fiút azonosítottak a tettes visszajáró áldozataként, a rendőrség szerint azonban erős a gyanú, hogy vágyai kielégítésétől fűtve másokat is behálózott és magához édesgetett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya az őrizetbe vett J. Tamás ellen két rendbeli szexuális erőszak, valamint egy rendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi letartóztatását.

 

Kép: PoliceHungary / Youtube képernyőkép, szöveg: Érd Most

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email