vihar11-jpg-mti

Felhőszakadás moshatja el a hétvégi nyarat

vihar11-jpg-mti

Felhőszakadás moshatja el a hétvégi nyarat

Négy vármegyén kívül az egész országra figyelmeztetést adott ki az OMSZ.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Pénteken a nyugati, északnyugati tájak kivételével bárhol kialakulhatnak szórványos záporok, zivatarok a napos időszakok mellett. Többfelé megélénkül, nyugaton és északkeleten megerősödik az északias szél, zivatarok idején viharos lökések lehetnek. Délután 23 és 30 fok között alakulhat a hőmérséklet – adta hírül az Időkép.hu.

Szombat hajnalban a Dunántúlon helyenként lehetnek záporok, esetleg zivatarok, míg délután többségében a keleti, délkeleti és a déli határ közelében alakulhat ki zápor, zivatar. Az északi szél sokfelé élénk, helyenként erős lesz. A csúcshőmérséklet 23 és 28 fok között alakulhat.

Vasárnap az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, majd délután délkeleten és délen erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a tájakon átmenetileg elszórt záporok, zivatarok kialakulhatnak. Többfelé élénk lehet az északkeleti szél, a zivatarokat erős, viharos lökések kísérhetik. Napközben 23 és 28 fok közé melegedhet a levegő.

fotó: MTI

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email